Seneste

Eks-Press Play-udviklere starter nyt spilstudie

1282

29-06-2016 11:58

Det var en chokerende nyhed at få, da Microsoft valgte at lukke både Lionhead Studios og danske Press Play tilbage i foråret. Dengang var der ikke nogle udtalte planer om at Press Plays udviklere ville finde sammen om at skabe et nyt studie, uden Microsofts støtte, men det viser sig nu at et sådant scenarie var i tankerne alligevel.  En gruppe eks-udviklere fra Press Play er nemlig gået sammen om at skabe et nyt spilstudie der går under navnet Lightbulb Games og de er allerede i gang med deres første spil, som er sat til at udkomme næste år. Spillet hedder Pioneer og er et socialt byggespil hvor man skaber køretøjer og udforsker sammen med andre spillere. Her er Lightbulbs beskrivelse af projektet, taget fra deres hjemmeside: 
"PIONEERS lets you build complex machines out of simple blocks.  

Your goal is to become the best Pioneer in the universe. Use your imagination to create the most fun, crazy and awesome machines you can think of. Explore worlds and compete with your friends!" 
Lightbulb bekriver sig selv på følgende måde, hvor de også nævner deres fortid hos Press Play:  
"Lightbulb is a small startup studio with big ambitions. 

We are individually experts in our fileds and we are battle proven as a team. We have all worked together for years at the recently closed Microsoft Studio Press Play and some of us has been making games together for a decade." 
Her på redaktionen er vi glade for at Press Plays udviklere igen er aktive og glæder os til at se mere fra Pioneers.