Seneste

Hands on: Call of Duty Vanguard

1461

07-03-2022 11:14
Inden jeg gav mig i kast med Call of Duty Vanguard var jeg skeptisk. Sidst jeg spillede et Call of Duty-spil var Call of Duty Modern Warfare 2, så der er sket en del siden dengang. Mit indtryk på forhånd var, at serien er blevet udvandet og at der ikke var særlig meget nyt at komme efter, lidt ligesom FIFA. Det kan sikkert også være rigtigt, hvis man køber den nye version hvert år, men når man kommer uden et friskt CoD-spil i erindringen var det en stor fornøjelse.

Call of Duty Vanguard vender tilbage til anden verdenskrig og du følger et elitehold af soldater, der skal infiltrere nazisterne og afdække et hemmeligt projekt. Historien følger de 6 soldater på forskellige tider i løbet af krigen og man afdækker løbende deres historie og deres vej til, hvor de er endt i slutningen af krigen. Fortællingen kan i starten være en smule svær at følge med i, men den blev hurtigt en meget gribende historie, som gennem flotte cutscenes virkelig formåede at vække de rigtige følelser hos mig. Man bliver mere og mere fanget af historien og til sidst er man virkelig investeret i de missioner, man sendes ud i som de enkelte personer. Det kulminerer i et fedt sidste kapitel, hvor du skiftevis spiller de forskellige personer i teamet, der samarbejder om en sidste mission.

Kampagnen er således et super fedt element i Call of Duty: Vanguard. Mindre fængende var multiplayerdelen for undertegnet. Gameplayet er som vi kender det i CoD multiplayer, og du kastes ud i forskellige kampttyper på forskellige arenaer. Dette er krydret med et XP-system, der gør at du kan åbne for stærkere våben mv. i løbet af dine spil. Det fungerer egentlig rigtig fint, men jeg var aldrig rigtig fanget af multiplayerdelen på samme måde som jeg har været det i tidligere spil. Det føltes ganske enkelt ikke ligeså inspirerende, som tidligere titler har føltes.

Alt i alt er Call of Duty: Vanguard et hæderligt CoD-spil. Det når aldrig samme højder som Call of Duty: Modern Warfare eller andre af klassikerne i serien, men især kampagnen sikrer god underholdning, og hvis det er lang tid siden man har været på et Call of Duty-eventyr kan det sagtens anbefales.