Seneste

In Silence mangler lidt finpolering

938

15-12-2020 15:46
In Silence er endnu et gyserspil, som er kommet på vores radar på Steam. Der mangler dog stadig lidt før man kan kalde det en fuld oplevelse. Nedenstående skal læses med det in mente, at spillet pt. er i Early Acces og at der naturligt mangler noget finpudsning.

I In Silence kan op til 6 spillere spille sammen. Der er op til 5 survivors og 1 monster. For førstnævnte handler det om at finde dele til en bil for at kunne slippe væk i den, mens det for sidstnævnte handler om at finde og dræbe alle survivors. Hver survivor har forskellige evner. Den vigtigste er en form for kort, der viser, hvor de forskellige huse mv. befinder sig og hvor bilen er. Dette er essentielt for at kunne finde tilbage med de dele, som man finder. Det mest frustrerende i spillet er netop denne del. Hvis din guide (ham med kortet) dør er du på herrens mark og skal navigere efter hukommelse, hvilket kan være svært på et map, hvor det meste er mørkt.

Som monsteret handler det som nævnt om at finde survivors og dræbe dem så de ikke kan slippe væk. Du kan ikke se mere end et par cm frem og skal bero dig på lyd. Hvis der er survivors (eller andet) som laver en lyd får du en notifikation på dit kompas og kan så bevæge dig i den retning. Du kan dog ikke se, hvad det er før du er helt tæt på. Du har en egenskab du kan benytte med jævne mellemrum til at udvide dit synsfelt, hvilket er hjælpsomt når du ved du er tæt på survivors og skal orientere dig. Derudover har du en egenskab der lader dig drøne i en retning med en kæmpe hastighed, hvilket er handy når du skal bevæge dig i retningen af lyde, som er langt væk.

Spillet har helt sikkert potentiale til at blive en rigtig fed gyseroplevelse, så vi glæder os til kommende opdateringer, der kan gøre spillet færdigt.