Seneste

Pachter: Nyt Zelda kan sælge 10 millioner NX-maskiner

982

24-06-2016 13:38

Michael Pachter er en kendt og ikke mindst notorisk analytiker, der oftest bliver citeret når det handler om spilindustrien. Det er meget sjældent at han er enig med Nintendos beslutninger og endnu mere sjældent at han rent faktisk roser dem. Men efter fremvisninger af det nye The Legend of Zelda: Breath of the Wild, til E3 2016, har piben fået en anden lyd.  Efter at Pachter har forstået af Breath of the Wild udkommer til NX, der lanceres til marts næste år, mener han at spillet kan hjælpe med at flytte en høj mængde enheder af den kommende konsol.  
“Zelda looks amazing. Something I missed… I actually did not realise that Zelda was launching on NX when NX launches. That makes me think NX is much more higher powered than I expected, that NX is an iteration probably closer to PS4 than I thought it would be, and it’s going to have a big title to support it. I think probably only Wii U owners will buy Zelda, but I think everybody who buys an NX will absolutely buy it, and I think it will sell them 10 million consoles pretty quickly. Zelda looked great. I mean, it really looks like a good game.” 
Det bliver interessant at se om Pachter får ret i sin analyse, men Nintendo kunne virkelig godt bruge en succes med NX, så de kan komme på fode igen, efter Wii Uens dårlige salgstal.